1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Problem Signing up?

    Please use the contact us link at the bottom of the site listing the problem with your email & ip addresses & the problem will be looked into by our admin team
  3. Temporary emails are not supported for signing up accounts on 3DS Chaos, this includes 10 minute emails. All will be detected by our system & the accounts will be deleted
  4. Shared accounts, multiple accounts & inappropriate usernames not allowed on our site

    Please use a legit email account from a reliable email provider, temporary email accounts are not allowed & will be rejected by our system

Mega.nz Final Fantasy Explorers [EUR]

FONZD Jan 28, 2016

  1. FONZD

    FONZD Chaos Contributor Staff Member VIP

    Joined:
    Dec 14, 2015
    Messages:
    127
    Likes Received:
    1,576
    Trophy Points:
    128
    ´¯`·._.·[ Final Fantasy Explorers ]·._.·´¯`




    [​IMG]



    Tested on GATEWAY ULTRA v3.7.1 PUBLIC BETA (N3DS & O3DS 10.5.0-30 EUR)

    + Visit Eshop +​


    ENJOY ! ;)


    LINK: (.CIA)

    Hidden Content:
    **Hidden Content: You must click 'Like' before you can see the hidden data contained here.**
    Password: www.3dschaos.com
     
    Last edited: Jan 28, 2016
  2. FONZD

    FONZD Chaos Contributor Staff Member VIP

    Joined:
    Dec 14, 2015
    Messages:
    127
    Likes Received:
    1,576
    Trophy Points:
    128
    And PLEASE, do not post this dump on another website !

    This is exclusively for 3dschaos

    THX ;)
     
    svilesis likes this.
  3. Malik

    Malik New Member

    Joined:
    Jan 6, 2016
    Messages:
    1
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    1
    Is it FW spoofed?
     
    svilesis likes this.
  4. FONZD

    FONZD Chaos Contributor Staff Member VIP

    Joined:
    Dec 14, 2015
    Messages:
    127
    Likes Received:
    1,576
    Trophy Points:
    128
    no, it's a clean dump
     
    svilesis likes this.
  5. Gostas

    Gostas Active Member

    Joined:
    Jan 4, 2016
    Messages:
    44
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    8
    You rock dude. :D It's 1 day earlier though, why? :p
     
    svilesis likes this.
  6. Superman

    Superman Chaos Legend Staff Member Administrator

    Joined:
    Oct 3, 2015
    Messages:
    1,527
    Likes Received:
    1,366
    Trophy Points:
    485
    Awesome thank you [MENTION=834]FONZD[/MENTION]
     
    svilesis likes this.
  7. Gostas

    Gostas Active Member

    Joined:
    Jan 4, 2016
    Messages:
    44
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    8
    Hmmm, just opened the game and it won't load. It shows only the top screen where it says "Nintendo3DS"(like in every game).

    Old 3DS XL, CtrBootManager 1.7, rxTools 27/01/2016, 10.5 Europe firmware(emuNAND). >_>
     
    svilesis likes this.
  8. Superman

    Superman Chaos Legend Staff Member Administrator

    Joined:
    Oct 3, 2015
    Messages:
    1,527
    Likes Received:
    1,366
    Trophy Points:
    485
    visit the game on the eShop, exit the eShop and then go load the game
     
    svilesis likes this.
  9. Superman

    Superman Chaos Legend Staff Member Administrator

    Joined:
    Oct 3, 2015
    Messages:
    1,527
    Likes Received:
    1,366
    Trophy Points:
    485
    Confirmed working 100% on ReiNand V3.1

    Installed with BBM, then visited it's eShop page, exited and launched

    Good job once again [MENTION=834]FONZD[/MENTION] !!!
     
    svilesis likes this.
  10. Gostas

    Gostas Active Member

    Joined:
    Jan 4, 2016
    Messages:
    44
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    8
    Wow, what is this sorcery?

    1)Do I have to do it every time, or it's one-time only?
    2)Does it happen on all games downloaded from the eShop? (I guess yes)
    3)Why does this happen? I mean, why on eShop games only?
     
    svilesis likes this.
  11. Superman

    Superman Chaos Legend Staff Member Administrator

    Joined:
    Oct 3, 2015
    Messages:
    1,527
    Likes Received:
    1,366
    Trophy Points:
    485
    lol, u only need do it the very first time, i believe it downloads the 'seed' and is normal practice

    just enjoy the game and remember only first time on new releases :)
     
  12. Txustra

    Txustra Member

    Joined:
    Jan 4, 2016
    Messages:
    22
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    3
    Why is the visit eshop thing?
     
  13. fred1976

    fred1976 Member

    Joined:
    Jan 23, 2016
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Merci pour ce partage!!
     
  14. cragg

    cragg Active Member

    Joined:
    Jan 3, 2016
    Messages:
    37
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    8
    anyone know if you can import a us save to the eu version?
     
  15. Overmaster

    Overmaster New Member

    Joined:
    Jan 12, 2016
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Can I update my old 3DS with no risk about the CFW ?

    Edit : I have to update my 3DS to launch the eshop, I don't know if I can update my 3DS.
     
    Last edited: Jan 30, 2016
  16. gizmos41

    gizmos41 New Member

    Joined:
    Nov 12, 2015
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ohh yes, Mega Big Thanks
     
  17. graouu

    graouu New Member

    Joined:
    Jan 19, 2016
    Messages:
    4
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    3
    I had RXTools with firmware RX 10.3.028 and i have to update my firmware too.

    Launch your 3DS with your custom firmware with RX in front of the firmware's number. Go in setup/update , update your firmware. Reboot. Check that you are in RX-E 10.5.0-30E.

    Launch Eshop/ Visit FF Explorers page, you see that it's downloaded/home page, start FF Explorers. It works !

    Thanks for the game !!
     
  18. FONZD

    FONZD Chaos Contributor Staff Member VIP

    Joined:
    Dec 14, 2015
    Messages:
    127
    Likes Received:
    1,576
    Trophy Points:
    128
    You can update to 10.5
     
  19. abdouxd

    abdouxd New Member

    Joined:
    Jan 11, 2016
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    thank you !!!!

    + visit eshop ?
     
    Last edited: Jan 31, 2016
  20. mepicaelrabo

    mepicaelrabo Member

    Joined:
    Jan 6, 2016
    Messages:
    15
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    3
    Hi, I tried to set language in spanish but it just english or french, is there some way to do it? (I assumed that being an EUR backup should bring with spanish).

    Thanks for the upload! =)