1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Problem Signing up?

    Please use the contact us link at the bottom of the site listing the problem with your email & ip addresses & the problem will be looked into by our admin team
  3. Temporary emails are not supported for signing up accounts on 3DS Chaos, this includes 10 minute emails. All will be detected by our system & the accounts will be deleted
  4. Shared accounts, multiple accounts & inappropriate usernames not allowed on our site

    Please use a legit email account from a reliable email provider, temporary email accounts are not allowed & will be rejected by our system
Dismiss Notice
DMCA Notice

No files are stored on our servers, all links are on external sites. If you have an issue with one of the posts/threads on our site or to make a DMCA report please use the "Contact Us" link at the bottom of the site

my sysnand wont boot with a9hl

progaor06 Sep 20, 2016

Tags:
  1. progaor06

    progaor06 Well-Known Member

    Joined:
    Jan 11, 2016
    Messages:
    60
    Likes Received:
    318
    Trophy Points:
    53
    i got it fixed other day now its back to only booting emunand how do i fix this what keeps causeing blackscreen when loading sysnand with luma a9lh?
     
  2. sponge9012

    sponge9012 Member

    Joined:
    Oct 24, 2016
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    any luck with this ?

    a few things could cause this. for me it was a flashcard inserted during startup i believe
     
iHax Comunity/